Grădina cu zâmbete

Spectacol clasic de varieté!
Spectacolul Grădina cu Zâmbete este o nouă realizare a cuplului scenic Vasile Muraru și Valentina Fătu, aceștia reușind să colaboreze excelent, atât pentru conceperea ideii de bază a scenariului, a textelor și cupletelor, cât și în ceea ce privește interpretarea și punerea lor în scenă.
Scenografia este realizată cu talent și dedicatie de Francesca Cioancă, iar coregrafia este semnată de tânăra și inspirata Oana Cocârță.
Din echipa de creație fac parte, si de această dată, valoroșii și experimentații compozitori Dan Dimitriu si Cristian Faur, aceștia completând, în cel mai fericit mod, lista autorilor din domeniul muzical care garantează reușita oricărui spectacol.
De asemenea, Orchestra și Baletul Teatrului “Constantin Tănase” își vor pune din nou amprenta pe dinamica și specificul spectacolului de revistă.
Momente de umor, scenete, cuplete, uverturi muzicale antrenante, balete tematice, dar și melodii și refrene cunoscute, presărate cu interacțiunea directă cu publicul, vor alterna într-un veritabil spectacol de divertisment estival.
La toate acestea se adaugă impresionantul decor de scenă, realizat în colaborare cu arhitecți și ingineri, care aduce generoasei scene a Teatrului de vară Herăstrău un aer modern, strălucitor și versatil, potrivit cu cea mai mare scenă în aer liber din Capitală.