Bianca Sârbu Romanescu

Actor

Spectacole:

Despre

S-a născut pe 12 martie 1978, la Reșița, județul Caraș-Severin.

A absolvit Facultatea de Arte “Hyperion”, secția Actorie, avându-i ca profesori pe Rodica Mandache și Eusebiu Ștefănescu.

Își vede visul împlinit, în momentul în care urcă pentru prima dată pe scena de la “Tănase”, teatrul  în care practic a copilărit, mama sa fiind aici solistă în trupa de balet.

“M-au primit ca pe un membru al familiei iar eu, la rândul meu, mă simțeam ca într-o familie. Jucam alături de monștrii sacri ai Teatrului de Revistă – Alexandru Arșinel, Stela Popescu, Cristina Stamate, sau cuplul inegalabil Nae Lăzărescu și Vasile Muraru, de Adriana Trandafir, Paula Rădulescu, Alexandru Lulescu, Ortansa Stănescu, Miruna Birău, dar și de generația tânără, reprezentată de Valentina Fătu, Liliana Mocanu, Cristian Simion, Nae Alexandru, Monalisa Basarab, Ana Maria Donosa și cântăreții Mirela Vaida, Alin Gheorghișan, Radu Ghencea și Daniela Tănase. Special i-am lăsat la urmă pe cei mai iubiți interpreți de muzică ușoară, Adrian Enache și Gabriel Dorobanțu”.

Bianca Sârbu a cântat în majoritatea spectacolelor puse în scenă de regretatul regizor Bițu Fălticineanu, unul dintre oamenii care au crezut în ea de la început, dar și în multe altele.

În prezent, face parte din distribuția spectacolelor: “Suta lui Tănase”, “Aer bun, de Savoy”, “E spectacol în oraș”, “Hai, hai, România!”, “Hai, zâmbește”, “Lasă supărarea-n hol”.

Social media: