Raluca Guslicov

Actor

Despre

S-a născut pe 9 iulie 1975, la Ploieşti.

A absolvit la București, Școala de Muzică și Arte Plastice nr. 4 (clasa pian), Colegiul Național „Ion Luca Caragiale” și, în 1997, Universitatea  Ecologică, Facultatea de Arte, secția Music-Hall/Actorie, clasa profesor Margareta Pogonat (licența a susținut-o la UNATC).

Timp de zece ani (1984 – 1995) a fost membră a Corului ”Voces Primaverae”.

În perioada 1999 – 2002 a urmat la UNATC (Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”) un curs postuniversitar de jurnalistică, dar și un alt curs postuniversitar, la SNSPA, Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice.

A absolvit în anul 2018 un Master la Facultatea Regie – Film, Universitatea HYPERION.

Este actriţă a Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” din anul 1994, când, studentă în anul I fiind, a debutat în spectacolul “Academia Savoy”.  Au urmat “La pisica neagră”, “Ce n-a văzut Parisul”, “Hohote în paradis”, “Croaziera nebunilor”, “Bunica la Istanbul“,“Revista în frac“, “Nota 0 la purtare“, “Bufonii Regelui”, “Scandal în Paradis”, “Parfum de Mitică”, “Neveste vesele”, ”Aplauze, Aplauze”, ”Arca lui Nae și Vasile”, ”Comedia pe Titanic”, ”Idolii femeilor”.În prezent, joacă în spectacolele ”Hai, zâmbește”, ”Aer bun! De Savoy”, ”Lasă supărarea-n hol!”, ”Suta lui Tănase”, ”Cu mască sau fără mască, oamenii vor să zâmbească”.

Social media: