Asta la revista!

Șansa unei vacanțe în mijlocul orașului!
Asta la Revista! Este șansa unei vacanțe în mijlocul orașului!                                  
Unde? - La Teatrul din inima Capitalei! Cum adică ”ce vacanță?” – O „vacanță” de la grijile și stresul cotidian. O rețetă clasică a genului cu scenete, cuplete, monologuri de ultimă oră și muzică de cea mai bună calitate - live, asezonate cu costume strălucitoare și coregrafii seducătoare!
Un regal de bună dispoziție susținut de noua generație de vedete ale Revistei – actorii Liliana Mocanu, Cristian Simion și Nae Alexandru, Oana Ghioca și solista Alexandra Penciu. Invitații speciali OVI (Jacobsen) și Alexandra Crăescu vor incendia scena cu ritmuri antrenante. Lumini, sunete, efecte speciale – un curcubeu de senzații vă așteaptă la Savoy!
”Este o bucurie lucrul la un astfel de spectacol cu actorii excelenți care fac dovada triplei specializări specifice teatrului de Revistă! Toţi cântă, dansează, distrează și emoționează prin măiestria redării cuvintelor la cel mai înalt standard de calitate. Chiar dacă rezultatul pare ușor, ca o spumă revigorantă, acesta ascunde un efort comparabil cu pregătirile pentru Olimpiadă. Sigur vom avea și învingători – nu atât creatorii și interpreții, cât publicul spectator!” – Cezar Ghioca, regizor
  Vă așteptăm la noi, la Savoy cu refrenul: „Astăzi la revistă, nici o față tristă, Numai ce-ți dorești, Asta la revista! Baby, e revista La Tănase-n București!”