Acces direct … la muzică!

Magia începe la Savoy cu Enache, Vaida ... și cu voi!
„ACCES DIRECT… la MUZICĂ!” este cea mai nouă premieră a Stagiunii 2021 – 2022, pe care o includem în repertoriu la sfârșitul lunii mai.  Titlul surprinde  esența spectacolului care este o întâlnire nemijlocită a publicului cu șlagăre nemuritoare, aduse pe scenă de cei doi charismatici protagoniști, Adrian Enache și Mirela Vaida.
Toate elementele spectaculare ale show-ului facilitează întâlnirea netrucată, vie, palpitantă a celor două vedete îndrăgite, cu publicul meloman, dornic de experiența fluxului viu de energie cu dublă conexiune, scenă-sală. „ACCES DIRECT… la MUZICĂ!” este o călătorie muzicală îmbrăcată inspirat în costume şi decor (imaginate cu fantezie de scenografa Ana Iulia Popov), lumini şi coregrafie spectaculoasă (marca Cornel Popovici) pusă în valoare  de Orchestra Teatrului Tănase, sub bagheta magică a compozitorului și orchestratorului Dan Dimitriu.
Soliștii glisează cu grație pe ritmuri variate, antrenante, de la pop-rock la folclor și cântece de petrecere, la tributuri aduse marilor interpreți autohtoni culminând cu soul și funk. Structura show-ului, cu gradațiile și variațiile aferente, orchestrarea efectelor vizuale și exploatarea spectaculoasă a fiecărui moment, poartă amprenta regizorului Cezar Ghioca.
Aşadar, de-acum încolo, Magia începe la Savoy cu Vaida, Enache și cu voi!