Tatiana Fecioru

Artist

Spectacole:

Despre

S-a născut pe 18 martie 1971, la București.

A absolvit Liceul cu Program Sportiv ”Mircea Eliade” în 1989; în perioada 1978 – 1985 a fost membră a C.S. Triumf București, secția Gimnastică. În 1985 a fost vicecampioană națională la Gimanstică și în același an a devenit artist acrobat de profesie, obținând o derogare de la Ministerul Culturii și Cultelor.

Este absolventă a Facultății de Limbi şi Literaturi Străine, Universitatea „Spiru Haret” Bucureşti (promoția 2009) și a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică UNATC „I.L. Caragiale”, secția Coregrafie (clasa Lector Univ.Dr. Liliana Iorgulescu), promoția 2012.

A debutat la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase” în anu 1986, în spectacolul „Gil Dobrică și invitații lui”, regizat de regretatul Bițu Fălticineanu Din anul 2003 a devenit colaboratoare permanentă a Teatrului Tănase, iar în 2008 a fost angajată ca solistă dans acrobatic.

Tatiana Fecioru a avut și are numeroase momente artistice de succes cu numerele sale acrobatice, unice și spectaculoase („Păpușa de cârpă”, „Adagio acrobatic”, „Dansatorii din Oaș”, „Soldatul”, „Wild dancer”, „Statuia”, „Paiața”, „Marea și pescărușul”, „Man in Black”, „Umbra”, „Indianul rătăcit”, ”Pisica” în spectacolele “Te aștept diseară pe Lipscani”, “Mama Boema”, “Bufonii Regelui”, “Dai un ban, dar face!”, “Poftă bună, la Tănase!”,, “Idolii femeilor”, “Nimic despre papagali”, “Revista Revistelor”, “Vara nu-i ca iarna”, “Aplauze, aplauze”, ș.a.

În actuala stagiune, Tatiana Fecioru joacă în spectacolele ”Hai, zâmbește”, ”Hai, Hai, România” și ”Suta lui Tănase”.

Social media: