PETRE GEAMBAȘU – 60 de ANI de CARIERĂ ARTISTICĂ

Spectacol Aniversar
”Mă bucur că revin pe scena Teatrului Tănase, la Sala Savoy, de unde mă leagă atâtea și atâtea amintiri  frumoase, speciale, de neuitat. Am cântat de multe ori alături de marii actori și soliști ai Revistei și chiar am evoluat cu Orchestra STAR 2000 la prima ediție a Festivalului Concurs de Muzică Ușoară <Aurelian Andreescu>. Se întâmpla în 1993, exact acum 30 de ani! O altă cifră rotundă, la fel ca aniversările mele din acest an!...” – PETRE GEAMBAȘU
Sărbătorirea celor 60 de ani de carieră artistică reprezintă pentru binecunoscutul șef de orchestră cu o voce unică, unul dintre cele mai așteptate momente, iar pentru Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase” unul dintre spectacolele – eveniment la care vă invităm cu drag!
Veți avea ocazia să călătoriți pe aripile muzicii ușoare românești și nu numai, dar, cu siguranță, celebrele ritmuri sud-americane nu vor lipsi.
Acest spectacol va fi ca o revărsare de muzică, lumină și culoare, cu invitați de marcă - Doina Spătaru, Aurelian Temișan, Oana Sîrbu, Ana Maria Mirică, Elena Niciu și Fabian Sanchez (Columbia), care, alături de PETRE GEAMBAȘU BAND SHOW își vor aduce aportul la un succes garantat.
Prezentator este Octavian Ursulescu.