GALA ȘLAGĂRELOR ROMÂNEȘTI de dragoste

un spectacol televizat realizat în parteneriat cu emisiunea ”RIVALII” – TVR2
”Nu se știe de unde începe și unde se sfârșește muzica grea sau aceea ușoară, fiindcă nu există decât un singur fel de muzică: MUZICA BUNĂ!” – George Enescu
Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase” găzduiește GALA ȘLAGĂRELOR ROMÂNEȘTI de dragoste, un spectacol dedicat cântecului și șlagărului peren care au contribuit la scrierea istoriei muzicii ușoare românești. Și care continuă să o facă prin ”slujitorii” ei, soliști vocali îndrăgiți, orchestre, formații și trupe consacrate, compozitori și textieri, dirijori, instrumentiști, orchestratori și aranjori muzicali, actori, dansatori, prezentatori, realizatori, oameni de Televiziune și de Radio, regizori, coregrafi și scenografi!
Miercuri, 15 decembrie 2023, ora 18.00 vă dăm întâlnire cu muzica ușoară românească și cu cei mai iubiți și valoroși interpreți (Marina Voica, Gabriel Dorobanțu, Gabriel Cotabiță, Adrian Enache, Adrian Minune, Mihai Trăistariu, Maria Radu) și trupe (COMPACT, ASIA și MILLENIUM BAND), cu actorii Vasile Muraru și Valentina Fătu și compozitorii Horia Moculescu și Marius Țeicu, alături de Baletul Teatrului de Revistă ”Constantin  Tănase”. Spectavolul va fi prezentat de Marina Almășan și Dan Helciug.
Coproducător: Astra dell Arte