un spectacol DE VASILE MURARU ŞI VALENTINA FĂTU

Invitaţi speciali: STELA ENACHE şi GABRIEL DOROBANŢU

Stagiunea Estivală 2024 debutează cu acest spectacol clasic de varieté care are şi doi invitaţi speciali de excepţie: Mioara Velicu  şi RAOUL. 

Din distribuţie fac parte actorii Vasile Muraru şi Valentina Fătu, Raluca Guslicov şi solistele Mirela Vaida, Daniela Tănase şi Bianca Sârbu Romanescu.

Pentru spectacolul ”GRĂDINA CU ZÂMBETE”, cuplul scenic  Vasile Muraru și Valentina Fătu a reuşit să colaboreze excelent, ca de fiecare dată, atât pentru conceperea ideii de bază a scenariului, a textelor și cupletelor, cât și în ceea ce privește interpretarea și punerea lor în scenă.

Baletul și  Orchestra  Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”  își aduc din plin aportul la dinamica,  specificul şi unicitatea spectacolului în care uvertura, prologul, momentele de umor, scenetele, cupletele, baletele, costumele și refrenele binecunoscute vor alterna într-o feerie de culoare, ca într-un veritabil spectacol de divertisment estival.

Impresionantul decor de scenă a fost creat special de arhitectul Petre Ţalea.

Scenografia este semnată de Francesca Cioancă, iar coregrafia de Oana Cocârță. Muzica aparţine compozitorului Cristian Faur, iar dirijorul Orchestrei este Dan Dimitriu.