După o lungă perioadă de așteptare, ne revedem, în sfârșit, în sala de spectacol!

Biletele se pot achiziționa online, de pe site-ul nostru Spectacole (teatrultanase.ro), dar și de la Casa de bilete din Calea Victoriei nr.33. De asemenea, biletele achiziționate pentru spectacolele anulate, pot fi folosite cu o confirmare anterioară, la numărul de telefon: 021 315 56 78. Spectacolele se vor desfășura în conformitate cu prevederile impuse pentru respectarea măsurilor de protecție împotriva COVID 19.

Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2

– Purtarea măștii pe toată durata evenimentului, începând cu intrarea în foaier și pe toată durata spectacolului, până la părăsirea clădirii. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.

– Atenție! Organizatorul își rezervă dreptul de a efectua la intrare un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală alterată) şi temperatură mai mare de 37,3°C.

– Termoscanarea se va face de către personalul Teatrului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în sala.

– Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție la intrare.

– Spectacolul a suferit mici modificări și se va desfăşura fără pauză pentru a se evita aglomerarea spaţiilor din foaiere;

– Distanţa dintre artiști şi spectatori trebuie să fie de minimum 3m;

– Referitor la distribuţia locurilor în sală : se va aloca un scaun liber între spectatori;

– Vizionarea spectacolului este permisă numai cu păstrarea locului individual în sală şi a purtării măştii de protecţie;

Personalul va verifica respectarea distanţării sociale în timpul spectacolului;

Vânzarea de bilete se va face pe cât posibil online, astfel încât contactul fizic să fie minimizat în locaţii.

În cazul achiziţiei biletelor la casa de bilete se încurajează utilizarea plăţii cu cardul.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm la teatru!